H Ford κατοχύρωσε το όνομα Puma, ίσως για το μικρό Bronco

Σχετικά άρθρα

Καθότι φαίνεται, η Ford θα επαναφέρει στη γκάμα της το όνομα του Puma, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο για ποιο μοντέλο θα γίνει αυτό. Η Ford κατέθεσε δύο αιτήσεις εμπορικών σημάτων για το Puma στο διεθνές γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίες επί του παρόντος βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Η μια από τις δύο αιτήσεις έγινε για την αυστραλιανή αγορά στις 26 Οκτωβρίου, ενώ η άλλη για τη Νέα Ζηλανδία την 1η Νοεμβρίου. Η Ford κατέχει τα δικαιώματα του ονόματος στην Ευρώπη μέχρι το 2025, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την αγορά των Η.Π.Α.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα στην Αμερική το baby Bronco θα κυκλοφορήσει με κάποιο άλλο όνομα. Τον περασμένο Μάρτιο, η Ford κατοχύρωσε δύο ονόματα στο αμερικάνικο γραφείο ευρεσιτεχνιών, το Maverick και το Timberline τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικά SUVs και pickups μοντέλα.

Όπως και να ονομαστεί το baby Bronco, αυτό θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα που χρησιμοποιεί το καινούριο Focus και θα μοιράζεται μέρη της ανάρτησης με το νέας γενιάς Kuga.

ΠηγήGoAuto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...