O Mick Schumacher μαζί με τον Sebastian Vettel στο Race of Champions

Σχετικά άρθρα

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου θα γίνει στο Μεξικό ο αγώνας των Πρωταθλητών του 2019, για πρώτη φορά στην 30χρονη ιστορία του θεσμού. Εκεί, ο πρωταθλητής της Formula 3, Mick Schumacher, θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση, και θα είναι στο πλευρό του Sebastian Vettel, για τον αγώνα των Εθνών. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο αναβιώνει η συνεργασία Vettel-Schumacher, καθώς ο Michael Schumacher και ο Sebastian Vettel κέρδισαν μαζί το RoC Nations cup για 6 συνεχόμενες χρονιές από το 2007 έως το 2012.

Με αφορμή τη συμμετοχή του, ο Mick Schumacher δήλωσε:

Είμαι περήφανος που θα συμμετάσχω στην διοργάνωση την οποία ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ και στην οποία έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά μαζί με τον Sebastian. Υπάρχουν τόσοι φημισμένοι οδηγοί σε δράση και ανυπομονώ να τους ανταγωνιστώ και να τους γνωρίσω καλύτερα. Ανυπομονώ για την διασκέδαση που θα έχουμε όλοι μαζί και την οποία θα προσφέρουμε στους οπαδούς στο Μεξικό. Αλλά φυσικά θα κάνω ότι μπορώ για φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ ατομικά και να κερδίσω το RoC Nations Cup μαζί με τον Sebastian για την ομάδα της Γερμανίας.

Όπως ξέρεις, το RoC είναι ένα ετήσιο event, που ξεκίνησε το 1988 και συγκεντρώνει πολλούς από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου από τα κυριότερα μηχανοκίνητα αθλήματα, όπως Formula 1, NASCAR, IndyCar, Le Mans, WRC και Rallycross, και τους αφήνει ελεύθερους να μάχονται σε πανομοιότυπα μηχανήματα.

O αγώνας του 2019 θα γίνει στο Foro Sol, το θρυλικό αμφιθέατρο που αποτελεί μέρος της πίστας της Formula 1 Autodromo Hermanos Rodríguez, στην Πόλη του Μεξικού, όπου οι θεατές θα έχουν την ιδανική θέα από κάθε θέση. Εκτός των Mick Schumacher και Sebastian Vettel, μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί ότι στον στον αγώνα θα τρέξουν οι David Coulthard, Memo Rojas, Daniel Suarez, Benito Guerra και Patricio O’Ward, ενώ θα προστεθούν και άλλοι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AlphaTauri γίνεται επίσημος συνεργάτης ένδυσης της FIA

Η FIA ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη τριετούς συνεργασίας με την AlphaTauri, με την τελευταία να γίνεται ο πρώτος επίσημος συνεργάτης ένδυσης της παγκόσμιας ομοσπονδίας...

Αναλαμβάνει πρόεδρος της Hyundai Motorsport ο Cyril Abiteboul

Η Hyundai ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Cyril Abiteboul αναλαμβάνει με τον ερχομό του νέου έτους τα καθήκοντα του προέδρου στη Hyundai Motorsport, τα οποία...
Autoblog.gr