Σε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα, η Kia θα παρουσίασε το νέο Soul, το οποίο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση του Los Angeles που ανοίγει τις πύλες της στις 28 του μηνός. Μετά τις δύο teaser φωτογραφίες που έδωσε η κορεάτικη εταιρία την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα η Kia δίνει πέντε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία του trendy μοντέλο της.

Η τρίτη γενιά του Soul αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 και στην Ευρώπη θα προσφέρεται αποκλειστικά σε ηλεκτρική έκδοση, ενώ στην Αμερική θα είναι διαθέσιμο και με κινητήρες βενζίνης, και στην αμερικάνικη έκθεση -που ανοίγει τις πύλες τις την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου- θα δούμε και τις δύο εκδόσεις.

Σχεδιαστικά, το μοντέλο θα έχει ένα εξελικτικό σχέδιο, το οποίο θα κάνει τον funky χαρακτήρα του να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Ωστόσο, θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές, που θα το καθιστούν πιο μοντέρνο και σύγχρονο. Το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και στο εσωτερικό, αλλά τα υλικά θα είναι υψηλότερης ποιότητας, ενώ θα διαθέτει ότι πιο σύγχρονη τεχνολογία διαθέτει η κορεάτικη εταιρία. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι ένας ολοκαίνουργιος περιστροφικός επιλογέας στο κέντρο της κονσόλας.

Η τρίτη γενιά του Kia Soul θα χρησιμοποιεί το hardware του πρόσφατα παρουσιασμένου Hyundai Kona Electric και του Kia e-Niro. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει τουλάχιστον 300 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας, με την μπαταρία των 39,2 kWh. Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει δηλώσει ότι θα το εισάγει με άκρως ανταγωνιστική τιμή.