Με ειδικό livery το μονοθέσιο του Alonso για τον τελευταίο του αγώνα στην F1

Σχετικά άρθρα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, διεξάγεται στην πίστα της Yas Marina στο Abu Dhabi ο τελευταίος αγώνας για το πρωτάθλημα του 2018 και ταυτόχρονα αυτός θα γίνει ο τελευταίος αγώνας στην 18-χρονη καριέρα του Fernando Alonso στην Formula 1.

Όπως ξέρεις, ο 37-χρονος Ισπανός οδηγός πήρε την απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να αποχωρίσει από την κορωνίδα των μηχανοκίνητων αθλημάτων, αν και έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το 2019 ή το 2020.

Για να τιμήσει τον οδηγό της και δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, η McLaren αποφάσισε το μονοθέσιο του Ισπανού να είναι βαμμένο σε αυτό το ξεχωριστό livery. Όπως βλέπεις, η βρετανική ομάδα επέλεξε να χρησιμοποιήσει τα ίδια χρώματα που έχει ο Αλόνσο στο κράνος του, δηλαδή το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο, τα οποία είναι τα χρώματα της περιοχής καταγωγής του, της Asturias στην Ισπανία.

Η τελευταία φορά που η McLaren είχε φτιάξει ένα ειδικό livery για οδηγό της ήταν το 1986 για τον τελευταίο αγώνα του Keke Rosberg.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...