Spy Photos: Το ηλεκτρικό Honda Urban EV για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Θυμάσαι το Honda Urban EV Concept που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2017; Η ιαπωνική εταιρία ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης του ηλεκτρικού hatchback μοντέλου, και από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες ο ενθουσιασμός κυριαρχεί. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι διατηρεί σχεδόν απαράλλαχτο τον ρετρό σχεδιασμό του πρωτοτύπου, ενώ ακόμα διαθέτει κάμερες αντί για συμβατικούς καθρέφτες.

Η Honda έχει ανακοινώσει επίσημα ότι οι παραγγελίες για την έκδοση παραγωγής του Urban EV Concept θα ανοίξουν στις αρχές του 2019, και η έκδοση παραγωγής του Urban EV Concept προαναγγέλλει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας μαζικής παραγωγής της Honda που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Αυτό θα ενσωματώνει το σύστημα Power Manager Concept, που έχει σχεδιαστεί ώστε να αποθηκεύει ενέργεια πιο αποδοτικά και με αυτή να τροφοδοτεί είτε το σπίτι του ιδιοκτήτη, είτε να στέλνεται στο δίκτυο, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του να βγάζει κέρδος.

Στο εσωτερικό, θα μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση τέσσερις επιβάτες, με την κεντρική κονσόλα να είναι αρκετά φουτουριστική και τον κεντρικό καθρέφτη να ενσωματώνει τις εικόνες από τις εξωτερικές κάμερες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα