Η Geely Motorsport ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πρώτες δοκιμές με το ολοκαίνουριο αγωνιστικό Lynk & Co 03 TCR, με τον Alexander Murdzevski Schedvin, επικεφαλής του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Geely Motorsport να δηλώνει:

Είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που σημειώθηκε μέχρι τώρα, και το αυτοκίνητο ήταν αξιόπιστο στις πρώτες δοκιμές. Το πρόγραμμα αξιολόγησης ακολουθεί το σχέδιο και έχουμε μερικούς έντονους μήνες μπροστά μας για να εξασφαλίσουμε ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για τους πελάτες μας.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Yvan Muller και Thed Bjork βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια των δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν στο Mantorp Park στη Σουηδία και στο Estoril στην Πορτογαλία. Περαιτέρω δοκιμές θα γίνουν καθ ‘όλη τη διάρκεια του χειμώνα, πριν την έναρξη του WTCR πρωταθλήματος της FIA,που ξεκινάει τον Απρίλιο του 2019.

To αγωνιστικό είναι αποτέλεσμα της κινέζικης εταιρίας σε συνεργασία με την Cyan Racing και για την κατασκευή του επιμελήθηκε η Geely Motorsport. Με το αγωνιστικό ο Yvan Muller θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα WTCR της FIA του 2019.