McLaren και OnePlus ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Σχετικά άρθρα

Πολλά είναι τα παραδείγματα συνεργασιών μεταξύ εταιρειών τεχνολογίας και αυτοκινητοβιομηχανιών και στις 11 Δεκεμβρίου θα δούμε άλλη μια. Πιο συγκεκριμένα η OnePlus θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη McLaren, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα παρουσιαστεί μια ειδική έκδοση του OnePlus 6T με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM.

Το OnePlus 6T McLaren Edition αναμένεται να είναι το πρώτο smartphone της OnePlus που θα έχει 10GB RAM, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 256GB, κάνοντάς το αυτόματα την πιο high-end συσκευή που θα διαθέτει η εταιρεία. Η ειδική έκδοση του OnePlus 6T αναμένεται να φέρει το λογότυπο της McLaren στο σώμα του, ενώ θα υπάρχει και custom θέμα στο περιβάλλον χρήσης που θα αντικατοπτρίζει τη σχεδιαστική γραμμή των αυτοκινήτων της McLaren.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο McLaren Technology Centre, σε μια εκδήλωση με tagline “Salute to Speed” και στην ανακοίνωση της OnePlus γίνεται λόγος για μακροχρόνια συνεργασία, επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε και άλλα McLaren versions των smartphones της κινέζικης εταιρίας στο μέλλον.

ΠηγήOnePlus

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα