Ίσως η μοναδική Porsche 911 Turbo S Exclusive Series Cabriolet

Σχετικά άρθρα

Στο Λέτσε της Ιταλίας φωτογραφήθηκε αυτή η 911 Turbo S Exclusive Series Cabriolet και αμέσως γεννάται η απορία πόσες τέτοιες κατασκεύασε η Porsche, μιας και ποτέ δεν το ανακοίνωσε.

Η 911 Turbo S Exclusive Series κατασκευάστηκε σε μόλις 500 μονάδες, με την συλλεκτική έκδοση της προηγούμενης γενιάς της 911 να φορά τον 3,8-λίτρων biturbo εξακύλινδρο κινητήρα που έχει δυναμώσει κατά 27 άλογα σε σχέση με την Turbo S, αποδίδοντας 607 άλογα με 750 Nm ροπής (+50 Nm), με τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9,6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα.

Προσφέρεται σε τρία χρώματα, ένα χρυσοκίτρινο, ένα ανθρακί και ένα άσπρο, όλα μεταλλικά, προερχόμενα από το Porsche Exclusive. Όλα διαθέτουν carbon λωρίδες, carbon εισαγωγές αέρα, με την οροφή, το καπό και τα πλαϊνά skirts να είναι κατασκευασμένα και αυτά από carbon. Επίσης συναντάμε νέο πίσω προφυλακτήρα, μαύρες δαγκάνες φρένων με κεραμικούς δίσκους, μαύρες ζάντες 20″, με την 911 να εξοπλίζεται με Active Suspension Management, Dynamic Chassis Control και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ ηλεκτρικά καθίσματα με 18 ρυθμίζεις επενδυμένα με δέρμα και χρυσές/κίτρινες ραφές. Η οροφή είναι ντυμένη με Alcantara, υπάρχουν carbon μαρσπιέ στις πόρτες, με το λογότυπο “Turbo S” να είναι ραμμένο στα προσκέφαλα.

Bonus! Δες και μια rendering φωτογραφία του X-Tomi, που μας δείχνει την νέα 911 με άβαφους προφυλακτήρες, καθρέπτες και χειρολαβές, όπως και σιδερένιες ζάντες.

ΠηγήSalento V12

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...