Το Audi E-Tron θα αποκτήσει μια entry-level έκδοση και μια επιδόσεων

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Audi παρουσίασε το νέο E-Tron, το πρώτο της πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής της. Το ηλεκτρικό SUV κινείται από δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες (ένας σε κάθε άξονα) και παρότι η Audi δεν ανακοίνωσε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, ξέρουμε από τις πληροφορίες που έχει δώσει η ίδια η εταιρία ότι η συνολική απόδοση τους είναι 360 άλογα και 560 Nm ροπή, ενώ με την λειτουργία boost, που είναι διαθέσιμη για 8 δευτερόλεπτα, η ιπποδύναμη αυξάνεται στα 408 άλογα και η ροπή στα 665 Nm. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 5,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Αγγλία, η Audi θα παρουσιάσει σύντομα δύο νέες εκδόσεις του μοντέλου, μια entry-level με μικρότερη ιπποδύναμη και τιμή, και μια έκδοση επιδόσεων. Η πρώτη αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, ενώ την δεύτερη δεν την περιμένουμε πριν το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η RS έκδοση (αν ονομαστεί έτσι), φημολογείται ότι θα διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες, με τον επιπρόσθετο να βρίσκεται στον πίσω άξονα, όπου η συνολική απόδοση του μοντέλου θα αγγίζει τα 640 άλογα.

Μέχρι στιγμής, η Audi έχει λάβει πάνω από 10.000 προ-παραγγελίες για το E-Tron, αλλά οι παραδόσεις του καθυστερούν εξαιτίας ενός bug στο λογισμικό του.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Audi E-Tron

Πηγήtopgear

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...