Πτώση ιπτάμενου αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια δοκιμών

Σχετικά άρθρα

Η Detroit Flying Cars είναι μια από τις εταιρίες που πειραματίζεται πάνω σε ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, και έχει δημιουργήσει το WD-1 concept. Σε δοκιμές που έκανε στο αεροδρόμιο του Willow Run στο Μίσιγκαν, το ιπτάμενο όχημα είχε ένα ατύχημα, με το όχημα να πέφτει από τον αέρα στο έδαφος.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσο ψηλά βρισκόταν το όχημα την στιγμή που έπεσε στο έδαφος, αλλά όπως βλέπεις από την πτώση προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές.

Στο εσωτερικό του βρισκόταν μόνο ο πιλότος του, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μίσιγκαν.

Το WD-1 είναι κατασκευασμένο από carbon, έχει άνοιγμα φτερών 7,9 μέτρων και παίρνει κίνηση από έναν κινητήρα 101 ίππων. Έχει αυτονομία 643 χλμ και μπορεί να πιάσει ταχύτητα έως τα 201 χλμ/ώρα σε λειτουργία πτήσης. Σε λειτουργία αυτοκινήτου, φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 54 ίππων που του δίνει αυτονομία 80 χλμ ανά φόρτιση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Onvo: Η νέα μάρκα ηλεκτρικών της Nio, πρώτο μοντέλο “αντίπαλος” του Tesla Model Y

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nio, William Li, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία του ετοιμάζει μια ένα υπο-μάρκα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία θα ονομάζεται Onvo...

Ουάσιγκτον: Αντιμέτωποι με περιοριστές ταχύτητας οι οδηγοί που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας

Οι αρχές της Ουάσιγκτον αποφάσισαν να επιτρέψουν την τοποθέτηση περιοριστών ταχύτητας στα αυτοκίνητα των οδηγών εκείνων που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας. Σύμφωνα...
Autoblog.gr