Κάποιος αγόρασε και τις τέσσερις Aston Martin Vanquish Zagato

Σχετικά άρθρα

Όπως ξέρεις, η Aston Martin συνεργάστηκε με τη Zagato και έβγαλαν στην αγορά το 2017 τέσσερις ειδικές εκδόσεις της Vanquish. Πιο συγκεκριμένα, από το εργοστάσιο της Aston Martin στο Gaydon της Αγγλίας βγήκαν 99 Coupe, 99 Volante, 99 Shooting Brake και μόλις 28 Speedster, με τα 325 αυτοκίνητα να είχαν γίνει sold out πριν καν κυκλοφορήσουν.

Κάποιος συλλέκτης από την Σκωτία είχε την τύχη να προσθέσει και τα τέσσερα αμαξώματα της Aston Martin Vanquish Zagato, τα οποία έχουν ακριβώς το ίδιο specification χρώματος και λεπτομερειών.

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν carbon σώμα, μαύρες κολόνες, νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά της Vulcan, ξεχωριστό πίσω μέρος με ενσωματωμένη αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, διαχύτη από carbon και νέους πλαϊνούς καθρέπτες, με τα στηρίγματά τους να προέρχονται από την One-77. Η Shooting Brake έκδοση συνοδεύεται μάλιστα και από μια ειδική σειρά βαλιτσών.

Κάτω από το καπό συναντάμε ο V12 5,9-λίτρων κινητήρας απόδοσης 600 ίππων, επιταχύνοντας από τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτ., κατά 0,3 δευτ. σε σχέση με τη “απλή” Vanquish. Το κόστος τους να ξεκινά από τις 730.000 λίρες για την coupe έκδοση, άρα στην προκειμένη υπολόγισε πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα