Η Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake είναι εκθαμβωτική

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin και η Zagato έδωσαν τις πρώτες φωτογραφίες της Vanquish Shooting Brake, που προστίθεται στη γκάμα των Coupe, Speedster και Volante. Η παραγωγή της Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake θα περιοριστεί σε μόλις 99 μονάδες, με όλες να έχουν ήδη πουληθεί.

Το αυτοκίνητο διαθέτει carbon σώμα, μαύρες κολόνες, νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά της Vulcan, ξεχωριστό πίσω μέρος με ενσωματωμένη αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, διαχύτη από carbon και νέους πλαϊνούς καθρέπτες, με τα στηρίγματά τους να προέρχονται από την One-77. Η Shooting Brake έκδοση συνοδεύεται μάλιστα και από μια ειδική σειρά βαλιτσών.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, χάλκινες λεπτομέρειες, carbon διακοσμητικά, με το λογότυπο του Zagato να βρίσκεται στα προσκέφαλα και carbon διακοσμητικά. Κάτω από το καπό συναντάμε τον V12 6,0-λίτρων κινητήρα, ο οποίος δυνάμωσε από τα 568 άλογα, στα 600.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin teasάρει το νέο V12 κινητήρα της Vanquish

Η Aston Martin είναι μια μάρκα που έχει σχετικά σύντομη ιστορία όσον αφορά τους δωδεκακύλινδρους κινητήρες. Το πρώτο μοντέλο παραγωγής κυκλοφόρησε μόλις πριν 25...

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...