Αυτό το Volkswagen T5 Multivan με κινητήρα Porsche 911 Turbo πωλείται για €139.800

Σχετικά άρθρα

Μια εταιρία από το Βερολίνο της Γερμανίας, η TH Automobile έχει πάρει ένα Volkswagen T5 Multivan και τοποθέτησε σε αυτό τον 3,6-λίτρων turbo κινητήρα της Porsche 911 (997) Turbo.

Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος και επί του παρόντος αποδίδει 580 άλογα, μιας και φορά τα turbo της 911 GT2, ενώ είναι ικανός να παράγει έως και 800 άλογα. Η κίνηση στέλνεται στον πίσω άξονα, με την εταιρία να δηλώνει πως μπορεί να τοποθετήσει και σύστημα τετρακίνησης.

Στο εσωτερικό συναντάμε το τιμόνι, τα μπροστινά καθίσματα, τον πίνακα οργάνων και διάφορα κουμπιά στη κεντρική κονσόλα, όλα προερχόμενα από την 911. Σύμφωνα με τον πωλητή, το αυτοκίνητο κόστισε 250.000 ευρώ και πωλείται έναντι 139.800 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen: Τα plug-in υβριδικά έχουν μέλλον

Η επιβράδυνση υιοθέτησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και η απροθυμία του καταναλωτικού κοινού να στραφεί στην αγορά αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων με τον ρυθμό που θέλουν...

Νέο Volkswagen California

Το νέο California παρουσίασε η Volkswagen, με το μοντέλο να βασίζεται στο Multivan T7 και να έχει μήκος 5,17 μέτρα, 27 εκατοστά μακρύτερο από...