Επίσημη εφαρμογή για smartphone για τον Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, έμαθες για την ειδική έκθεση για τον Michael Schumacher που θα ανοίξει στο μουσείο της Ferrari από τις 3 Ιανουαρίου του 2019. Την ίδια ημέρα και με αφορμή τα 50στά γενέθλια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, η οικογένειά του Γερμανού και το Keep Fighting Foundation θα κάνουν διαθέσιμη την επίσημη εφαρμογή για τον Michael Schumacher που δημιούργησαν.

Η εφαρμογή Michael Schumacher θα είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android και αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για όλους τους θαυμαστές του θρύλου της F1, καθώς θα μπορούν να “ξεφυλλίσουν” το ψηφιακό άλμπουμ αναμνήσεων από την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, θα περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο, 3D εικόνες, ήχους από κινητήρες, αναλυτικά στατιστικά και ρεκόρ, την τελευταία του συνέντευξη πριν τον τραυματισμό του στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, αλλά και δύο ψηφιακές ξεναγήσεις. Μια στην έκθεση της προσωπικής συλλογής του Michael Schumacher που υπάρχει στο Motorworld της Κολωνίας και μια στην ιστορική πίστα καρτ Erftlandring στο Κέρπεν, όπου ο Michael οδήγησε για πρώτη φορά το καρτ του πατέρα του, και ξεκίνησε την καριέρα του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...