Η κορυφαία έκδοση της Porsche Taycan θα ονομάζεται Turbo

Σχετικά άρθρα

Οξύμωρο ή όχι, η Porsche θα ονομάζει την κορυφαία έκδοση της Taycan, ως Taycan Turbo, η οποία στις ΗΠΑ θα ξεκινά λίγο πάνω από τις 130.000 δολάρια. Η βασική έκδοση Taycan θα έχει τιμή μικρότερη των 90.000 δολαρίων και η Taycan 4S θα κοστίζει πάνω από 90.000 δολάρια.

Αυτό έγινε γνωστό από την ίδια την Porsche, εκπρόσωπος της οποίας απάντησε στον Alex Roy. Η επιλογή του ονόματος Taycan Turbo ξένισε κάποιους, μιας και όπως καταλαβαίνεις, η Taycan ως αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δεν διαθέτει κανένα turbo.

Πρόκειται φυσικά για μια απόφαση του τμήματος μάρκετινγκ, προκειμένου οι πελάτες της Porsche να καταλαβαίνουν άμεσα πως πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του μοντέλου, όπως συμβαίνει και στις 911, Macan, Cayenne και Panamera.

Η βασική έκδοση θα παράγει 402 άλογα, η μεσαία 536 άλογα και η κορυφαία 600+ άλογα. Όλες θα είναι τετρακίνητες, με την Porsche να εξετάζει και μια φθηνότερη πισωκίνητη έκδοση, η οποία θα γίνει διαθέσιμη αρκετούς μήνες μετά το λανσάρισμα του μοντέλου, το οποίο θα γίνει εντός του 2019.

Διάβασε επίσης

Porsche Taycan με 600+ άλογα

ΠηγήAlex Roy

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...