Ο CEO της Peugeot teasάρει κάτι μυστηριώδες

Σχετικά άρθρα

Ο Jean-Philippe Imparato, CEO της Peugeot, θέλοντας να εκφράσει τις ευχές του για καλή χρονιά, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τα παρακάτω λόγια, τα οποία συνοδεύονται από την συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως teaser για ένα μυστηριώδες πρωτότυπο.

Το tweet του Imparato γράφει χαρακτηριστικά:

Σας εύχομαι ευτυχισμένη νέα χρονιά, ποια θα είναι η πρώτη ανάλυσή σας για το 2019. Για μένα… χμ, ας δούμε…

Αναλύοντας τη φωτογραφία, αυτό που βλέπουμε φαίνεται να μοιάζει με το πίσω μέρος του νέου 508, αλλά το ιντριγκαδόρικο στοιχείο είναι το περίεργο μικρό, σταθερό (;) πτερύγιο ως διακοσμητικό στοιχείο, τοποθετημένο στο πίσω φινιστρίνι.

Ακόμα δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση από την γαλλική εταιρία για κάποιο νέο μοντέλο, concept ή μια sport έκδοση κάποιου υφιστάμενου μοντέλου, με την Peugeot να αφήνει ένα μυστήριο και ένα γρίφο πίσω από την συγκεκριμένη ανάρτηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους, η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...