Πωλείται μια ολοκαίνουρια McLaren Senna

Σχετικά άρθρα

Ακόμα ένας ιδιοκτήτης που αγόρασε τη Senna με αποκλειστικό σκοπό την επένδυση, καθώς η συγκεκριμένη έχει διανύσει μόλις 23 χλμ. Το εκκεντρικό μοντέλο της Ultimate Series της McLaren βρίσκεται προς πώληση από την βρετανική εταιρία Gibson Motorsport ltd, η οποία ζητάει 1.050.000 λίρες για να την αποχωριστεί, όταν καινούρια ξεκινούσε από τις 750.000 λίρες.

Είναι η 190η από τις 500 που θα κατασκευάσει συνολικά η εταιρία και μια από τις μόλις 70 δεξιοτίμονες, με το βρετανικό hypercar να έχει κάνει sold-out από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε στα τέλη του 2017. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε γκρι (Ceramic Grey) χρώμα, έχει χρυσές υπερελαφριές ζάντες, MSO carbon διακοσμητικά, Gorilla Glass τζάμια, ηχοσύστημα Bowers and Wilkins και το σύστημα τηλεμετρίας McLaren Track Telemetry (MTT) με 3 κάμερες.

Μηχανικά, χρησιμοποιεί τον ίδιο biturbo 4,0-λιτρο V8 κινητήρα της 720S, αλλά στην συγκεκριμένη περίσταση αποδίδει 80 άλογα παραπάνω, φτάνοντας τα 800, με την ροπή να είναι 800 Nm (+30 Nm σε σχέση με την 720S).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...