Προηγμένες τεχνολογίες από τις Valeo, Bose, Continental και Harman

Σχετικά άρθρα

Ανάμεσα στις εταιρίες που έχουν παρουσία στη φετινή CES είναι και οι Valeo, Bose, Continental και Harman που παρουσίασαν τις νέες τους τεχνολογίες.

Valeo

Η Valeo μας δείχνει την τεχνολογία XtraVue Trailer που επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει τι γίνεται πίσω από το τρέιλερ ή το τροχόσπιτό του. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί κάμερες, με την εικόνα που καταγράφουν να προσαρμόζεται μέσω ειδικού λογισμικού και να προβάλλεται μέσω οθόνης. Η Valeo υποστηρίζει πως η τεχνολογία της συμβάλει ώστε η οδήγηση τρέιλερ και τροχόσπιτων να γίνει ευκολότερη.

Επίσης στην CES η Valeo παρουσιάζει και μια σειρά ηλεκτρικών συστημάτων 48 Volt που συμβάλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου των οχημάτων, ενώ παρουσιάζεται και τις τελευταίες τις τεχνολογίες στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης.

Τέλος μας δείχνει το PictureBeam Monolithic, που αναπτύχθηκε με την CREE και είναι ένα σύστημα φωτισμού που δημιουργεί πληροφορίες και εικόνες στον δρόμο.

https://www.youtube.com/watch?v=wBTdi-Vj1f4

Bose

Η Bose παρουσιάζει το QuietComfort Road Noise Control, ένα σύστημα που υπόσχεται πως κρατά τους ήχους του δρόμου έξω από το όχημά, μιας και μέσω αισθητήρων, επιταχυνσιόμετρων, μικροφώνων και ειδικού λογισμικού μπορεί να τους “ακυρώσει”.

Harman

Η Harman έχει δημιουργήσει και τεχνολογίες που βελτιώνουν τις συνομιλίες των επιβατών εντός του αυτοκινήτου. Πρόκειται για τις In-Car Communication, ClearChat με Far-End Noise Cancellation και Personal Communication Zones.

Continental

Τέλος η Continental στην CES μας δείχνει το CUbE, ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτόνομο όχημα που μπορεί να λειτουργήσει ως ρομπότ παράδοσης προϊόντων, δεμάτων και αγαθών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...