Με V8 κινητήρα η Ford Mustang Hybrid;

Σχετικά άρθρα

H Ford έχει προχωρήσει στη κατοχύρωση ενός υβριδικού V8 κινητήρα και οι φήμες θέλουν τον συγκεκριμένο να τοποθετείται στην υβριδική έκδοση της Mustang που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με την πατέντα της Ford, το συγκεκριμένο υβριδικό σύστημα χρησιμοποιεί έναν V8 κινητήρα που στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ δύο ηλεκτροκινητήρες βρίσκονται τοποθετημένοι στους μπροστινούς τροχούς, κάνοντας το μοντέλο τετρακίνητο.

Παλαιότερες αναφορές θέλουν την υβριδική Mustang να συνδυάζει τον 2,3-λίτρων EcoBoost τετρακύλινδρο κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυαστικής απόδοσης 400 ίππων. Αυτός θα βρίσκεται ανάμεσα στον κινητήρα και στο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠηγήUSPTO

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...