Ένας άνδρας πιάστηκε να κλέβει επανειλημμένα το αυτοκίνητο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού κάθε βράδυ και να το επιστρέφει νωρίς το πρωί προκειμένου οι ιδιοκτήτες να μην καταλάβουν τίποτα.

Γιατί το έκανε αυτό; Όπως αποδείχτηκε, το αυτοκίνητο χρησιμοποιούνταν ως όχημα απόδρασης σε πολλές ληστείες που έκανε ο συγκεκριμένος άνδρας με την παρέα του.

Το περιστατικό συνέβη στο Χιούστον, με τον άνδρα να ονομάζεται Michael Armando Lopez. Τα πάντα ξεκίνησαν όταν η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η Beverly Havard, κατάλαβε πως το αυτοκίνητό της κάθε πρωί είχε διαφορετικές ρυθμίσεις στους καθρέπτες και στο κάθισμα του οδηγού. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν έχασε το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου της και όταν κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει, τότε σημείωνε κάθε βράδυ τα συνολικά χιλιόμετρα στο κοντέρ και τα έλεγχε το πρωί.

Όταν διαπίστωσε πως τα νούμερα ήταν διαφορετικά, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο. Από την καταδίωξη μάλιστα, ο άνδρας τράκαρε το αυτοκίνητο πάνω σε μια κολόνα.