Η ομάδα GRX του Marcus Gronholm ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross της FIA και σε επιλεγμένους αγώνες θα τρέξει με τρία αγωνιστικά Hyundai i20 RX. Έτσι, εκτός των Timur Timerzyanov και Niclas Gronholm, ο πρωταθλητής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Rallycross, Reinis Nitiss, θα πάρει μέρος σε μερικούς αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ παράλληλα θα έχει τον ρόλο του οδηγού ανάπτυξης.

Η GRX έτρεξε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross του 2018 σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βασίζονται στο i20 WRC του 2017. Ο γιος του Marcus Gronholm, Niclas Gronholm, ήταν ο καλύτερος από τους μη εργοστασιακούς οδηγούς, χάνοντας στο φινάλε αρκετές φορές το βάθρο.

Μιλώντας για τη νέα χρονιά, ο Marcus Gronholm, ο οποίος ετοιμάζεται να τρέξει στο Ράλι Σουηδίας αυτή την εβδομάδα, δήλωσε:

Ξέραμε ότι η πρώτη μας σεζόν με ένα καινούργιο αυτοκίνητο θα ήταν σκληρή, αλλά τελικά το 2018 υπερέβη των προσδοκιών μας και σε όλη τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος εργαζόμαστε σκληρά ώστε να βελτιώσουμε τα i20 RX, και να κάνουμε το επόμενο βήμα το 2019. To νέο μας project είναι μακροπρόθεσμο, και είμαι χαρούμενος που έχουμε μαζί μας τον ίδιο εκπληκτικό πυρήνα ως ομάδα, και το ίδιο line-up οδηγών που μπορεί να συνεχίσουν το έργο τους και να αγωνίζονται για τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα.