Θα ανακοινώσει αύριο η Honda το κλείσιμο του εργοστασίου στην Αγγλία;

Σχετικά άρθρα

Η Honda αναμένεται να ανακοινώσει το κλείσιμο του εργοστασίου της στο Swindon της Αγγλίας, που θα αποφέρει απώλεια 3.500 θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με το Sky News, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία πιθανότατα θα ανακοινώσει την απόφαση της αύριο, Τρίτη, έχοντας προγραμματίσει να κλείσει το εργοστάσιο το 2022.


Το 2018, από το εργοστάσιο της Honda στο Swindon βγήκαν πάνω από 160.000 αυτοκίνητα, καθώς συναρμολογεί την 5-θυρη hatchback έκδοση του Civic, καθώς και το Type R. Σταμάτησε, όμως, να κατασκευάζει το CR-V εκεί, καθώς η τελευταία γενιά του μοντέλου έρχεται στην Ευρώπη από την Ιαπωνία.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, παράγοντες εκτός από το Brexit, λέγεται ότι συνέβαλαν στην απόφαση της Honda, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν περίπου δύο εβδομάδες η Nissan ανακοίνωσε την ακύρωση των σχεδίων της για την κατασκευή του X-Trail στη Βρετανία λόγω Brexit.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Honda κατοχύρωσε το όνομα Prelude

Λάδι στη φωτιά "έριξε" η Honda , ενισχύοντας τις φήμες πως θα επαναφέρει στην αγορά το Prelude. Η ιαπωνική εταιρία προχώρησε στη κατοχύρωση του...

Το νέο Honda Civic Type R στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Τον περσινό Νοέμβριο είδες το νέο Honda Civic να δοκιμάζεται στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το ιαπωνικό μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη...