Mercedes CLA Shooting Brake, Concept EQV, GLC facelift και S65 AMG Final Edition στο περίπτερο της Mercedes στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

H γερμανική εταιρία ανακοίνωσε τη λίστα των μοντέλων που θα έχει στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της στις 5 Μαρτίου. Μέσα σε αυτά είναι και τρεις πρεμιέρες, καθώς η Mercedes θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της CLA Shooting Brake και του EQV Concept, ενώ θα δείξει και το facelift της GLC. Για το Concept EQV η εταιρία το περιγράφει ως το πρώτο premium SUV με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση. Αυτό αφήνει να εννοηθεί ότι για την Mercedes το EQC δεν θεωρείται SUV.

H ανανεωμένη έκδοση της GLC θα φέρει μικρές αισθητικές αλλαγές, ενώ στο εσωτερικό τα αναλογικά όργανα θα αντικατασταθούν με οθόνες και θα προστεθεί το MBUX multimedia. Τέλος, στο περίπτερο της θα υπάρχουν οι SL 500 Grand Edition SLC 300 Final Edition και S65 AMG Final Edition, κάτι που σημαίνει πως ο V12 biturbo κινητήρας 6,0-λίτρων της S65, απόδοσης 630 ίππων με 1.000 Nm ροπής καταργείται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...