Ο γιος του Ferdinand Piech ετοιμάζει δικό του σπορ αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

Ο Anton Piech, ο γιος του Ferdinand Piech, του πρώην προέδρου της VW, μαζί με τον Rea Stark Rajcic, έχουν ιδρύσει την Piech Automotive AG, με την εταιρία να μας δείχνει το πρώτο της αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα σπορ μοντέλο που διαθέτει ηλεκτροκινητήρα, με την αυτονομία του να φτάνει τα 500 χιλιόμετρα ανά φόρτιση. Το βάρος του αναμένεται κοντά στα 1.800 κιλά, με το μοντέλο να βασίζεται σε μια νέα αρθρωτή πλατφόρμα, με τις μπαταρίες να είναι τοποθετημένες κατά μήκος του τούνελ μετάδοσης και του πίσω άξονα.

Η εταιρία θέλει πάνω στη νέα πλατφόρμα της να μπορεί να κατασκευάσει αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ηλεκτροκινητήρες, κυψέλες υδρογόνου και υβριδικούς κινητήρες. Η εταιρία σχεδιάζει να πουλά τη πλατφόρμα της και σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ενώ έχει στα σκαριά τόσο ένα τετραθέσιο σεντάν, όσο και ένα SUV μοντέλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...