Η Mercedes αναβάλλει την έναρξη παραγωγής της EQC

Σχετικά άρθρα

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Mercedes παρουσίασε το EQC, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της οικογένειας EQ. Αρχικά η εταιρία είχε ανακοινώσει πως η παραγωγή του θα ξεκινήσει στα μέσα του 2019, αλλά πλέον ανέβαλε την κανονική έναρξη παραγωγής του μοντέλου.

Όπως αναφέρει η Handelsblatt, η Mercedes θα παραδώσει ελάχιστα EQC σε ορισμένους VIP πελάτες της τον Ιούνιο, με την κανονική παραγωγή του μοντέλου να ξεκινά τον Νοέμβριο, τρεις μήνες μετά τον αρχικό προγραμματισμό.

Προφανώς η Mercedes αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που την εμποδίζουν να κατασκευάσει το ηλεκτρικό της μοντέλο, προβλήματα που για την ώρα δεν έχουν γίνει δημόσια γνωστά.

Να θυμίσω πως τέτοια προβλήματα αντιμετώπισε και η Tesla με το Model 3, αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που ήλπιζαν πως οι “μεγάλοι” κατασκευαστές, θα κατάφερναν να αποφύγουν τις όποιες καθυστερήσεις. Όπως φάνηκε και με το E-tron της Audi, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

ΠηγήHandelsblatt

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...