Η Nissan teasάρει το ηλεκτρικό IMQ concept

Σχετικά άρθρα

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία και ένα video του ηλεκτρικού πρωτοτύπου IMQ, το οποίο θα παρουσιάσει στο περίπτερο της στη Γενεύη, την ερχόμενη Τρίτη 13:15 ώρα Ελλάδας.

Το καινούριο concept crossover ενσαρκώνει το μέλλον του Intelligent Mobility της Nissan και μας δίνει μια φευγαλέα ματιά για το πως θα μπορούσε να είναι ο μελλοντικός σχεδιασμός των μοντέλων της ιαπωνικής εταιρίας.

To IMQ έρχεται να συμπληρώσει το IMS, που έδειξε η Nissan στην φετινή έκθεση του Detroit, τον περασμένο Ιανουάριο. Προσωπική εκτίμηση ότι και το IMQ θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα και θα παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, συνολικής απόδοσης 483 ίππων με 800 Nm ροπής.

Αυτοί θα τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 115 kWh που χαρίζει αυτονομία 612 χλμ, με το IMQ να εξοπλίζεται με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης, με το τιμόνι να κρύβεται όταν το όχημα κινείται αυτόνομα. Η Nissan ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 12 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2022, έτσι ώστε να πουλά 1.000.000 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα