H GKN ετοίμασε το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο με κιβώτιο δύο σχέσεων και torque vectoring

Σχετικά άρθρα

Η GKN Automotive έχει δημιουργήσει το GTD19, ένα ειδικά τροποποιημένο Jeep Renegade που φορά έναν ηλεκτροκινητήρα που έχει κιβώτιο δύο ταχυτήτων και torque vectoring στον μπροστά άξονα.

Το GTD19 φορά το διτάχυτο Seamless shift eTransmission κιβώτιο ταχυτήτων με έξυπνες αλλαγές, που έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει την εμβέλεια, να αυξάνει την ροπή, να έχει καλύτερη επιτάχυνση και υψηλότερη τελική ταχύτητα. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με τα συστήματα eAxle και eTwinster.

Το GTD19 φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 120 kW (163 ίππων) και με 3.500 Nm ροπής, με τα 2.000 Nm ροπής να είναι διαθέσιμα, μέσω torque vectoring, σε οποιονδήποτε από τους εμπρός τροχούς όταν απαιτείται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...

Ανάκληση για 12.221 Jeep Cherokee

Η Jeep προχωρά στην ανάκληση 12.221 Cherokee στις ΗΠΑ, παραγωγής μεταξύ 21 Φεβρουαρίου 2022 και 6 Ιουνίου 2022, επειδή το ελατήριο στον μηχανισμό του...