Δύο μικρά αγόρια, ηλικίας 10 και 13 χρονών, φαίνεται ότι τρέφουν απίστευτο μίσος για την Toyota, καθώς μπήκαν σε μια αντιπροσωπεία της ιαπωνικής εταιρίας στην πόλη Maddington στο Perth της Αυστραλίας και κατέστρεψαν 37 αυτοκίνητα.

Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, όπου έδειξε ότι τα δύο αγόρια πατούσαν πάνω στα αυτοκίνητα σπάζοντας παρμπρίζ και βαθουλώνοντας τα μέρη του αμαξώματος των αυτοκινήτων, ενώ έριχναν και τσιμεντένια αντικείμενα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα αγόρια προκάλεσαν ζημιές σε 23 αυτοκίνητα τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, αλλά φαίνεται ότι δεν ικανοποιήθηκαν με τη ζημιά που προκάλεσαν, καθώς επέστρεψαν αργότερα την Κυριακή για να πάρουν τα ρούχα που είχαν αφήσει εκεί, και να ξανά γυρίσουν το βράδυ της ίδιας ημέρας και να καταστρέψουν άλλα 14 οχήματα.

Η αντιπροσωπεία της Toyota εκτιμά ότι τα οχήματα έχουν υποστεί ζημιά ύψους 100.000 δολαρίων, με την ασφαλιστική εταιρία να καλύπτει το ποσό. Ωστόσο, η αντιπροσωπεία αναφέρει ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να επισκευαστούν όλα τα κατεστραμμένα οχήματα.

Τα δύο αγόρια συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για ποινική βλάβη και παρέμειναν υπό κράτηση το βράδυ της Δευτέρας.