Κοιμάσαι το βράδυ με το Model 3 σου να έχει μια συγκεκριμένη ιπποδύναμη και το επόμενο πρωί -μέσω της over-the-air αναβάθμισης- αυτό έχει αυξημένη απόδοση κατά περίπου 5%. Αυτό συνέβη χάρη στη νέα έκδοση του λογισμικού (2019.8.2) που τρέχει το entry-level μοντέλο της Tesla και αφορά όλες τις εκδόσεις του Model 3. Ακόμα, η τελική ταχύτητα για Performance έκδοση έχει αυξηθεί και πλέον φτάνει τα 260 χλμ/ώρα.

Στις σχετικές ειδήσεις, ο αντιπρόεδρος της Tesla, Sanjay Shah, καλεί –μέσω εσωτερικού email– το προσωπικό της εταιρίας να βοηθήσει εθελοντικά ώστε να παραδοθούν 30.000 νέα αυτοκίνητα τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτή η προθεσμία δεν είναι τυχαία, καθώς το πρώτο τρίμηνο του έτους κλείνει σε δύο εβδομάδες, και η Tesla θέλει αυτά να έχουν βρει τους νέους ιδιοκτήτες τους μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Elon Musk, ανέφερε ότι ο αριθμός των παραδόσεων θα πρέπει να αυξηθεί κατά 65% φέτος, καθώς πρόθεση της εταιρίας είναι να παραδοθούν μέσα στο 2019 360.000 με 400.000 νέα Tesla.