Η Lamborghini Aventador SVJ έκανε ρεκόρ στο Hockenheim

Σχετικά άρθρα

H Lamborghini Aventador SVJ έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ένα ικανό supercar, καθώς κατέχει το ρεκόρ του ταχύτερου γύρου για αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring Nordschleife, με 6 λεπτά και 44.97 δευτ. (η Porsche 911 GT2 RS MR by Manthey Racing δεν είναι street-legal).

Φαίνεται, όμως, ότι δεν χρειάζεται πίστα -όπως το Nurburgring- για να αποδείξει την ταχύτητα της, καθώς πρόσφατα ο Christian Gebhardt από το γερμανικό μέσο SportAuto, έκανε ανεπίσημο χρόνο ρεκόρ με την Aventador SVJ και στην πίστα του Hockenheim. Πιο συγκεκριμένα, το ιταλικό supercar έγραψε χρόνο 1 λεπτό και 47.3 δευτ..

Η Aventador SVJ είναι η πιο hardcore Lamborghini που έχει παραχθεί, με τον ατμοσφαιρικό 6,5-λίτρων V12 κινητήρα της να αποδίδει 770 άλογα και 720 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται στον δρόμο από όλους τους τροχούς, και σύμφωνα με μετρήσεις για το 0-96 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,81 δευτ., για το 0-161 χλμ/ώρα 6,05 δευτ., ενώ το 400άρι το ολοκληρώνει σε 10,576 δευτ., με ταχύτητα εξόδου 216,7 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...