Πριν από έναν μήνα, η Aston Martin παρουσίασε το AM-RB 003 και παρότι η βρετανική εταιρία δεν αποκάλυψε πολλά τεχνικές λεπτομέρειες, τώρα έγινε γνωστό πως το αυτοκίνητο που ενδεχομένως θα ονομαστεί Valhalla, θα φορά έναν υβριδικό V6 turbo κινητήρα απόδοσης 1.000 ίππων, που θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και με μπλοκέ διαφορικό. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα δίνει κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας τους μπροστά, κάνοντας το μοντέλο τετρακίνητο.

Το βάρος του αυτοκινήτου θα είναι μικρότερο από 1.350 κιλά, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 2,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 354 χλμ/ώρα.

Το AM-RB 003 χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ carbon πλαίσιο, με το σώμα να είναι και αυτό από carbon. Έχει ενεργή αεροδυναμική, ενεργή ανάρτηση και προηγμένα ηλεκτρονικά, αντίστοιχα με αυτά της Valkyrie. Μάλιστα διαθέτει την τεχνολογία FlexFoil που είναι εγκεκριμένη από την NASA και επιτρέπει την αλλαγή της γωνίας ενός μέρους του οχήματος χωρίς να αλλάζει η γωνία του όλου στοιχείου.

Το μοντέλο θα διαθέτει το επαναστατικό σύστημα Nexcel που επιτρέπει την αλλαγή λαδιών σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα. Το συγκεκριμένο σύστημα το πρωτοείδαμε στην Vulcan, με το 003 να γίνεται το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα το χρησιμοποιεί.

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες, με την κάθε μια να κοστίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ.