Επιστρέφει το Top Gear America

Σχετικά άρθρα

To BBC Studios και το MotorTrend Group υπέγραψαν πολυετή συμφωνία ώστε να δημιουργήσουν από κοινού νέα επεισόδια για το Top Gear America. Θα υπάρχουν τρεις νέοι παρουσιαστές, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες ποιοι θα είναι αυτοί, και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα από το ερχόμενο φθινόπωρο αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, μέσω της εφαρμογής του MotorTrend και θα έχουν το κλασική μορφή των επεισοδίων του Top Gear.

Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης, το MotorTrend ανακοίνωσε ότι στην πλατφόρμα του στην Αμερική θα είναι διαθέσιμα από 4 Ιουλίου όλα τα επεισόδια (πάνω από 200) από την 2η έως την 24η σεζόν της διάσημης εκπομπής αυτοκινήτου, ενώ η 25η και 26η σεζόν θα ακολουθήσει το 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...