Μετά από δεκαετίες προσμονής, άπειρες διαρροές, κατασκοπευτικές φωτογραφίες και videos, η Chevrolet ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι τα αποκαλυπτήρια της κεντρομήχανης Corvette θα γίνουν στις 18 Ιουλίου. Με αφορμή της ανακοίνωσης της ημερομηνίας, η αμερικάνικη εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα επίσημες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες με την Corvette C8 να κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη.

Το αμερικάνικο sportscar θα προσφέρεται σε 12 εξωτερικά χρώματα, ενώ ανάμεσα στους κινητήρες θα υπάρχει ο αλουμινένιος 6,2-λίτρων V8 με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, με μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων και ενεργή διαχείριση καυσίμου. Το μοναδικό κιβώτιο ταχυτήτων που προσφέρεται είναι το 8-τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές αναρτήσεις (η απλή, η Z51 Performance και η Magnetic Ride Control), ζάντες 19″ και 20″, δύο διαφορετικά bucket καθίσματα, 20 διαφορετικές σουέτ και δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, 12″ ψηφιακός πίνακας οργάνων, έξι χρωματισμοί για τις ζώνες ασφαλείας και ηχοσύστημα της Bose με 14 ηχεία.