Η MINI παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του Clubman, με τις αλλαγές του μοντέλου να είναι περιορισμένες και να εντοπίζονται στη νέα γρίλια, στους νέους προφυλακτήρες, στα επανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα, στους νέους προβολείς ομίχλης, στις νέες ζάντες διαστάσεων από 16″ έως 19″, ενώ προστέθηκαν και μερικά νέα χρώματα για το εξωτερικό, όπως τα Indian Summer Red metallic, British Racing Green metallic και MINI Yours Enigmatic Black metallic.

Υπάρχουν επίσης μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά και στο εσωτερικό συναντάμε νέες δερμάτινες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MINI Connected.

Προσφέρεται το πακέτο σπορ ανάρτησης που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 1 εκατοστό, ενώ διαθέσιμα είναι και τα ενεργά αμορτισέρ. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι το Clubman συνεχίζει να προσφέρεται με τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Έτσι διαθέσιμες είναι οι εκδόσεις One Clubman, Cooper Clubman, Cooper S Clubman, Cooper S Clubman ALL4, One D Clubman, Cooper D Clubman, Cooper SD Clubman και Cooper SD Clubman ALL4.