Το τμήμα Q της Aston Martin δημιούργησε την DBS 59 Edition, μια επετειακή έκδοση της DBS Superleggera, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 24 μονάδες.

Η DBS 59 Edition αποτίει φόρο τιμής στο 1-2 που πέτυχε η Aston Martin στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1959 με την DBR1. Είναι βαμμένη στο Aston Martin Racing Green χρώμα με carbon οροφή, μπρονζέ λεπτομέρειες, νέα γρίλια και ζάντες 21″. Υπάρχουν επίσης ειδικά νούμερα στα φτερά, με τις επενδύσεις των καθισμάτων να έχουν κάτι από το υλικό που χρησιμοποίησε η Aston Martin στην DBR1.

Στο εσωτερικό συναντάμε επίσης μαύρες και καφέ δερμάτινες επενδύσεις, ειδικό λογότυπο στο σκίαστρο, μπρονζέ paddles και “59 Edition” λογότυπο στις πλάτες των καθισμάτων. Η Aston Martin προσφέρει μια ρέπλικα του κράνους, των γαντιών και της αγωνιστικής στολής του Caroll Shelby που οδηγούσε την DBR1.

Μηχανικά φορά τον V12 5,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 725 ίππων με 900 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 340 χλμ/ώρα.