Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες χρειάστηκαν να βρεθούν στο σημείο όπου ένας 20-χρονος οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε ένα κτήριο στην περιοχή Midwood του Brooklyn της Νέας Υόρκης γύρω στις 11:30 μ.μ. τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο οδηγός της BMW έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Avenue P και έπεσε πάνω στο γωνιακό διώροφο κτήριο που διασταυρώνεται με την οδό East 5th. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που υποχώρησαν τα υποστηρίγματα του δεύτερου ορόφου με αποτέλεσμα την κατάρρευση όλου του κτηρίου σαν τραπουλόχαρτα (house of cards). Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι δεν επηρεάστηκαν άλλα κτίρια.

Τη στιγμή του ατυχήματος, δεν ήταν κανείς παρών στο κατάστημα του ισογείου ή στα διαμερίσματα του δεύτερου ορόφου, ενώ ο οδηγός προσπάθησε να φύγει μετά το ατύχημα.

Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, αλλά εκτός κάποιων εκδορών δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Έπειτα από εξετάσεις, η αστυνομία αναφέρει ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ ενώ κατηγορείται και για την προσπάθειά του να εγκαταλείψει τη σκηνή του εγκλήματος.