BMW: Κυρτή οθόνη στο iNEXT

Σχετικά άρθρα

Η BMW ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσει μια κοίλη οθόνη στο εσωτερικό των μοντέλων της. Η αρχή θα γίνει στο iNEXT, με αυτό να διαθέτει μια κοίλη οθόνη αφής που προβάλλει τα στοιχεία του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ θα λειτουργεί και ως ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Η κοίλη οθόνη είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι επιβάτες να μην βλέπουν την ένωση με ταμπλό, δίνοντας μια αίσθηση πως αυτή “αιωρείται” στον αέρα. Ο σχεδιασμός της αντλεί έμπνευση από τα σύγχρονα τεχνολογικά καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, διαθέτει γυαλί χωρίς αντανακλάσεις και συγκρατείται στη θέση της μέσω ενός εξαιρετικά λεπτού βραχίονα κατασκευασμένος από μαγνήσιο. Το σχήμα και η διάταξη της κοίλης οθόνης είναι στραμμένα προς τον οδηγό, αλλά ο συνεπιβάτης μπορεί και αυτός να έχει πρόσβαση σε αυτή.

Στις σχετικές ειδήσεις η BMW ανακοίνωσε πως όλα τα μοντέλα της που εξοπλίζεται με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που τρέχει το λογισμικό Operating System 7.0, πλέον αποκτούν over-the-air αναβαθμίσεις, οι οποίες θα προσθέτουν μεταξύ άλλων νέες λειτουργίες στα συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

Η πρώτη αναβάθμιση, η οποία διατίθεται ήδη μέσω του BMW ConnectedDrive, περιλαμβάνει το BMW Intelligent Personal Assistant, με την BMW να δηλώνει πως οι όλες οι μελλοντικές over-the-air αναβαθμίσεις θα είναι δωρεάν και θα επεκτείνουν αλλά και θα βελτιώνουν τις ικανότητες του BMW Intelligent Personal Assistant.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...