Η Infiniti μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία πίσω στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Τον Απρίλιο του 2012 η Infiniti είχε μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία από την Ιαπωνία στο Χονγκ Κονγκ και τώρα η εταιρία πήρε την απόφαση τα κεντρικά γραφεία να επιστρέψουν στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας.

Η μεταφορά θα γίνει στα μέσα του 2020 και θα βοηθήσει την εταιρία να μειώσει το κόστος εν μέσω μειωμένων κερδών που ανακοίνωσε η μητρική της εταιρία, η Nissan, η οποία πρόσθεσε πως η μετεγκατάσταση θα ενσωματώσει περαιτέρω την Infiniti στα παγκόσμια τμήματα σχεδιασμού, στα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης και κατασκευής της Nissan.

στόσο η Nissan ξεκαθαρίζει πως η Infiniti θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα. Τα κεντρικά της Infiniti στο Χονγκ Κονγκ απασχολούν περίπου 180 εργαζόμενους που θα επιστρέψουν στην Γιοκοχάμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...