ABT RS5-R Sportback με 530 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η ABT Sportsline παρουσιάζει το νέο της βελτιωτικό πακέτο που ετοίμασε για το Audi RS5 Sportback. Το ονομάζει RS5-R, θα το κατασκευάσει σε μόλις 50 μονάδες και διαθέτει νέο αεροδυναμικό bodykit αποτελούμενο από carbon μπροστά spoiler, αεραγωγούς, μαύρη γρίλια, αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και διαχύτη.

Υπάρχουν ζάντες 21″, χαμηλότερα ελατήρια, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, νέες αντιστρεπτικές, νέες απολήξεις εξατμίσεων διαμέτρου 102 mm και στο εσωτερικό συναντάμε carbon επιλογέα ταχυτήτων, ABT λογότυπα, φωτιζόμενα μαρσπιέ και ειδικό σήμερα “1 of 50”.

Μηχανικά, ο 2,9-λίτρων twin-turbo κινητήρας δυναμώνει και αποδίδει 530 άλογα με 680 Nm ροπής (450 άλογα και 600 Nm ροπής οι εργοστασιακές του τιμές). Η εταιρία προσφέρει εγγύηση 4 ετών ή 160.000 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...