Ο Lewis Hamilton οδηγεί την Pagani Zonda 760 LH του στο Μονακό

Σχετικά άρθρα

Ο Lewis Hamilton έχει μια συλλογή 15 αυτοκινήτων στο γκαράζ του που θα ζήλευε ο κάθε συλλέκτης. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε μια LaFerrari, μια LaFerrari Aperta, μια McLaren P1, μια one-off Zonda 760 LH, μια Ford Mustang Eleanor, αλλά και μια Shelby Cobra 427 του 1966.

Πριν μερικές ημέρες ο Βρετανός αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με την Zonda του στους δρόμους του Μονακό και φυσικά καταγράφηκε από τους εκατοντάδες περαστικούς.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του,ο Hamilton δεν είχε μιλήσει και με τα πιο κολακευτικά λόγια για την Pagani Zonda 760 LH του, λέγοντας πως:

Η Zonda είναι φρικτή στην οδήγηση. Είναι το αυτοκίνητο της συλλογής μου που παράγει τον καλύτερο ήχο, αλλά οδηγικά είναι χάλια. Την επέλεξα με μηχανικό κιβώτιο, επειδή δεν μου άρεσε η έκδοση με το αυτόματο.

Διάβασε επίσης

9 λόγοι που η Pagani Zonda 760 LH του Lewis Hamilton είναι καλύτερη από τη Nicole Scherzinger

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...