Για ακόμα μια χρονιά έχουμε νεκρό αναβάτη στο Isle of Man

Σχετικά άρθρα

Δυστυχώς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο διάσημος αγώνα ταχύτητας στο Isle of Man TT σημαδεύτηκε με το θάνατο ενός αναβάτη. Πιο συγκεκριμένα σήμερα έχασε τη ζωή του ο Βρετανός Daley Mathison, που αποτελεί το 259στό θύμα της διαδρομής στα 108 χρόνια του θεσμού.

Το δυστύχημα έγινε στον πρώτο αγώνα της Superbikes κατηγορίας, με τον Daley Mathison να χάνει τον έλεγχο της μηχανής του -της ομάδας Penz13.com BMW- στην στροφή Snugborough, έχοντας μπει στον τρίτο γύρο της -μήκους 37,73 μιλίων (60,7 χλμ)- διαδρομής.

Ο Mathison ήταν 27 ετών, αλλά παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε ήδη τρέξει σε 19 αγώνες του TT, με 14 τερματισμούς και τρία βάθρα, ενώ έκανε το κάνει ντεμπούτο στο Manx Grand Prix το 2013.

Τα τελευταία δέκα χρόνια γίνεται τουλάχιστον ένα θανατηφόρο δυστύχημα, καθώς έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 34 αναβάτες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...