Για ακόμα μια φορά η Porsche πήγε στην πίστα του Nurburgring για να συνεχίσει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας 911 Turbo, καθώς τις τελευταίες ημέρες αρκετά πρωτότυπα του μοντέλου πιάστηκαν να γυρίζουν στην γερμανική πίστα για το απαραίτητο fine tuning στο set-up της ανάρτησης και του κινητήρα.

Φωτογραφίες του μοντέλου έχουν διαρρεύσει χωρίς ίχνος καμουφλάζ και τώρα οι φήμες λένε ότι θα γυρίζει στην Πράσινη Κόλαση σε χρόνο ελάχιστα κάτω από τα 7 λεπτά.

Ίσως, όμως, αυτές οι φήμες είναι αρκετά αισιόδοξες, αν σκεφτούμε ότι η 991.2 Turbo S χρειαζόταν 7 λεπτά και 17 δευτ. για έναν γύρο στην γερμανική πίστα, και ταυτόχρονα η νέα 992 Carrera είναι πέντε δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από τον προκάτοχη της (7:25).

Συνεχίζοντας, οι φήμες θέλουν την “απλή” 911 Turbo να αποδίδει 640 άλογα και την Turbo S 670 άλογα. Άλλες φήμες θέλουν την 911 Turbo να αποδίδει 600 άλογα και η 911 Turbo S 630 άλογα. Όπως και να έχει, και οι δύο εκδόσεις θα παίρνουν κίνηση από τον twin-turbo boxer εξακύλινδρο κινητήρα 3,8-λίτρων.

Όπως και να έχει, το αυτοκίνητο θα διαθέτει φουσκωμένα φτερά, ενεργή αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο πλάι και μεγάλες μαύρες ζάντες.