Η Kia teasάρει ξανά το Seltos

Σχετικά άρθρα

Η Kia έδωσε ένα ακόμη teaser video του Seltos, του νέου της μικρού SUV που θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στον μήνα. Το όνομα αντλεί έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και τον Κέλτο (Celto), τον γιο του Ηρακλή, με το “C” να αντικαθίσταται από το “S” προκειμένου να ταιριάζει με τα Sportage και Sorento, αλλά και επειδή το γράμμα “S” αντιπροσωπεύει την ταχύτητα και τα σπορ χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο σχεδιαστικά έχει μοντέρνο και αστικό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το SP Signature Concept, με την κορεάτικη εταιρία να τονίζει ότι η έκδοση παραγωγής θα ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του, καθώς θα συνδυάζει τις μοναδικές προτιμήσεις και τις ανάγκες των millennials.

Ο ισχυρός σχεδιαστικός χαρακτήρας ενός παραδοσιακού SUV συνυπάρχει με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, όπως το μακρύ καπό και μια ισχυρή γραμμή στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ υπάρχουν αιχμηρές γραμμές στο αμάξωμα. Ακόμα, το μοντέλο διαθέτει τρισδιάστατα LED φωτιστικά σώματα που φτάνουν μέχρι τη -νέας εκδοχής- “tiger nose” μάσκα.

Στο εσωτερικό του διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 10,25″, τριάκτινο τιμόνι, μεταλλικά διακοσμητικά, ηλεκτρικό χειρόφρενο και διπλές ποτηροθήκες. Με την προσθήκη ενός νέου παγκόσμιου μικρού SUV στη γκάμα της, η Kia θέλει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών σε κάθε περιοχή. Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην Κορέα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές παγκοσμίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...