Το Volkswagen T-Roc Cabriolet σε δοκιμές

Σχετικά άρθρα

H Volkswagen δοκιμάζει το T-Roc Cabriolet αυτές τις ημέρες στο Nurburgring. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2020, με την Volkswagen να επενδύσει 80 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο του Osnabruck, προκειμένου αυτό να εκσυχρονιστεί και να αναβαθμιστεί ώστε να μπορέσει να κατασκευάσει το νέο μοντέλο.

Η Volkswagen έχει βάλει στόχο έως το 2020 να έχει στη γκάμα της 20 SUVs και crossovers παγκοσμίως, μιας και μέχρι τότε πιστεύει πως το 40% των συνολικών ετήσιων πωλήσεών της θα αποτελούνται από τέτοια μοντέλα.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της Volkswagen είναι πως το T-Roc Cabriolet θα κατασκευάζεται σε 20.000 μονάδες ετησίως. Το εργοστάσιο του Osnabruck σήμερα απασχολεί περίπου 2.300 εργαζομένους, ενώ το 2017 κατασκεύασε περισσότερα από 76.000 Volkswagen Tiguan και Porsche Cayman. Επίσης είναι υπεύθυνο για ένα μέρος της βαφής του Skoda Fabia. Το εργοστάσιο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 και μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει περισσότερα από 280.000 αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...