Επίσημο: Audi Q7 facelift

Σχετικά άρθρα

Η Audi παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του Q7, η οποία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη από τα μέσα του Σεπτέμβρη. Το μεγάλο SUV της εταιρίας, αποκτά νέα μεγαλύτερη γρίλια, νέα φωτιστικά σώματα που μπορούν να εφοδιαστούν και με την τεχνολογία HD Matrix LED με λέιζερ. Υπάρχουν επίσης νέα χρωμιομένα διακοσμητικά, νέες ζάντες και νέα εξωτερικά χρώματα.

Το μήκος του έχει αυξηθεί κατά 11 χιλιοστά, στα 5.063 χιλιοστά, το πλάτος φτάνει τα 1.970 χιλιοστά, το ύψος τα 1.741 χιλιοστά, με το χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 865 λίτρα και να μπορεί να φτάσει έως τα 2.050 λίτρα μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Το Q7 αποκτά ηλεκτρομηχανικά ελεγχόμενες αντιστρεπτικές, σύστημα τετραδιεύθυνσης με τους πίσω τροχούς να μπορούν να στρίψουν κατά 5 μοίρες, αλλά και ενεργή αερανάρτηση.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δύο οθόνες αφής και ψηφιακός πίνακας οργάνων, παρόμοιες με αυτές του Q8 και μηχανικά προσφέρεται με τρεις κινητήρες. Τον 3,0-λιτρο diesel απόδοσης 231 και 286 ίππων, αλλά και ένας 3,0-λιτρος βενζινοκινητήρας απόδοσης 340 ίππων. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και εξοπλίζονται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...