Honda e: Με 150 άλογα και 300 Nm ροπής

Σχετικά άρθρα

Η Honda ανακοίνωσε επίσημα την ιπποδύναμη και την ροπή που παράγει το Honda e. Το αυτοκίνητο αποδίδει 150 άλογα και 300 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 8 δευτερόλεπτα.

Έχει μήκος 3.895 mm, πλάτος 1.750 mm, ύψος 1.495 mm, έχει ιδανική κατανομή βάρους 50:50, χαμηλό κέντρο βάρους (περίπου 50 εκατοστά από το έδαφος) και Sport mode που προσφέρει γρηγορότερη επιτάχυνση.

Το χαμηλό κέντρο βάρους και η ανεξάρτητη McPherson Strut ανάρτηση προσφέρουν “εξαιρετικό χειρισμό και άνεση”, παρόμοια με αυτά αυτοκινήτων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Διάβασε ακόμη

Στον βασικό εξοπλισμό οι κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέφτες στο Honda e

Το ηλεκτρικό μοντέλο είναι πισωκίνητο, επιτρέποντας στους μπροστινούς τροχούς να έχουν ακτίνα στροφής περίπου 4,3 μέτρα, κάνοντας το μοντέλο να είναι εξαιρετικά ευέλικτο στους δρόμους της πόλης.

Η μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα είναι 35,5 kWh, προσφέροντας αυτονομία μεγαλύτερη των 200 χλμ ανά φόρτιση, ενώ μέσω ταχυφορτιστή μπορεί να φορτίσει στο 80% μέσα σε 30 λεπτά.

Το πλαίσιο του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής που συμβάλλουν στη δομική ακαμψία μειώνοντας παράλληλα το βάρος.

Διάβασε επίσης

31.000 παραγγελίες για το Honda e σε λιγότερο από έναν μήνα

Εξοπλίζεται με το σύστημα Single Pedal Control που φρενάρει μόνο του το αυτοκίνητο όταν ο οδηγός πάρει το πόδι του από το πεντάλ του φρένου, χάρη στο αυτόματο σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...