Το SUV της Ferrari θα είναι δυνατότερο από την Lamborghini Urus

Σχετικά άρθρα

Με την Ferrari να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του πρώτου SUV της, δημοσιεύματα θέλουν την Purosangue – όπως είναι σήμερα η κωδική ονομασία του μοντέλου – να θέτει νέα στάνταρ στη κατηγορία του.

Το μοντέλο θα είναι δυνατότερο από την Lamborghini Urus η οποία παράγει 650 άλογα από έναν twin-turbo 4,0-λίτρων V8 κινητήρα. Σύμφωνα με τις αναφορές, το SUV της Ferrari θα φορά έναν V8 twin-turbo κινητήρα που θα διαθέτει και υβριδικό σύστημα, με τον/τους ηλεκτροκινητήρα/ηλεκτροκινητήρες να βρίσκονται στον μπροστά άξονα, με το κιβώτιο ταχυτήτων του V8 κινητήρα να βρίσκεται στον πίσω άξονα.

Ο CEO της Ferrari σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει:

Απογοητευόμουν να ακούω τη λέξη SUV στην ίδια φράση με τη λέξη Ferrari. Ως παθιασμένος Ferrarista, ήμουν λίγο σκεπτικός, όμως όταν είδα το ντιζάιν και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά έγινα ένας εξαιρετικά ενθουσιώδης υποστηρικτής του μοντέλου.

Το αυτοκίνητο θα μοιάζει όπως θα πρέπει να μοιάζει ένα μοντέλο της Ferrari και θα οδηγείται όπως κάθε άλλη Ferrari. Αυτό σημαίνει πως το ιταλικό SUV θα έχει το DNA της Ferrari και θα προσφέρει δυνατότητες ενός supercar.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...