Με την Porsche να συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας 911 Turbo στο Nurburgring, αναφορές θέλουν το αυτοκίνητο να μπορεί να γυρίζει στην Πράσινη Κόλαση σε χρόνο ελάχιστα κάτω από τα 7 λεπτά.

Φωτογραφίες του μοντέλου έχουν διαρρεύσει χωρίς ίχνος καμουφλάζ εδώ και μήνες και μηχανικά θα φορά τον twin-turbo boxer εξακύλινδρο κινητήρα 3,8-λίτρων ο οποίος στην “απλή” 911 Turbo έκδοση θα αποδίδει 640 άλογα και στην Turbo S 670 άλογα. Άλλες φήμες θέλουν την 911 Turbo να αποδίδει 600 άλογα και η 911 Turbo S 630 άλογα. Όπως και να έχει, και οι δύο εκδόσεις θα είναι τετρακίνητες και θα έχουν και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει φουσκωμένα φτερά, ενεργή αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στο πλάι και μεγάλες μαύρες ζάντες. Η παρουσίασή του αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Bonus! Δες και τη νέα 911 GT3 να δοκιμάζεται στο Nurburgring. Ξεχωρίζει η τεράστια πίσω αεροτομή, οι διπλές απολήξεις εξατμίσεων και μηχανικά η λογική λέει πως θα φορά τον 4,0-λίτρων ατμοσφαιρικό boxer εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης περίπου 550 ίππων, που θα συνδυάζεται τόσο με μηχανικό, όσο και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η νέα 911 GT3 αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.