Και επίσημα. Τέλος για τα Mercedes SLC και X-Class

Σχετικά άρθρα

Ο νέος CEO της Mercedes, Ola Kallenius, ανακοίνωσε και με τον πιο επίσημο τρόπο πως η εταιρία του, στη προσπάθειά της να μειώσει το κόστος και να αυξήσει τα κέρδη της, καταργεί τις SLC και X-Class, αφού δεν θα υπάρχουν διάδοχοί τους.

H SLC (λέγε με SLK) πριν από μια δεκαπενταετία ήταν ένα πολύ δημοφιλές roadster, αλλά ο κόσμος πλέον έχει γυρίσει την πλάτη του σε τέτοια μοντέλα, με τις πωλήσεις του να βρίσκονται σε κάμψη.

Σε ότι αφορά την X-Class, οι μικρές πωλήσεις της έδειξαν πως δεν έπεισε το κοινό να στραφεί στην αγορά της, μιας και ο κύριος λόγος ήταν η αυξημένη τιμή της σε σύγκριση με το Nissan Navara, πάνω στο οποίο βασίζεται, με την X-Class να έχει μόνο τα σήματα και το εσωτερικό της Mercedes. Στην Ελλάδα η X-Class ξεκινά από τις 35.024 ευρώ και φτάνει έως τις 55.273 ευρώ, την ώρα που το Navara έχει αρχική τιμή 29.140 ευρώ και φτάνει έως τα 37.640 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...