Το νέο Seat Leon στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Seat έχει επιβεβαιώσει ότι μέσα στο 2019 θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Leon και για το λόγο ένα πρωτότυπο “γράφει” χιλιόμετρα δοκιμών αυτές τις ημέρες στο Nurburgring.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον επόμενο μήνα και θα βασίζεται στη βελτιωμένη έκδοση της MQB πλατφόρμας. Γι’αυτό θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 50 mm, φτάνοντας τα 2,68 μέτρα. Σχεδιαστικά, η νέα γενιά θα είναι αρκετά διαφορετική, καθώς θα υιοθετήσει τη νέα οικογενειακή ταυτότητα που είδαμε στο Tarraco, το οποίο διαθέτει μια εντελώς νέα εξάγωνη μάσκα.

Πριν μερικούς μήνες, διέρρευσε μια φωτογραφία, που μας δείχνει ότι και το πίσω μέρος θα είναι εντελώς νέο σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, και ίδιο με το μεγάλο SUV της, καθώς τα LED πίσω φωτιστικά σώματα ενώνονται με μια λωρίδα.

Ακόμα, το ισπανικό hatchback θα διαθέτει βελτιωμένη ανάρτηση, ενώ θα προσφέρεται και με το plug-in υβριδικό σύνολο, παρόμοιο. Ο 1.8 TSI θα αντικατασταθεί από τον 2.0 TSI, με τον 1.5 TSI 48-Volt, τον 1.6 TDI και τον 2.0 TDI να βρίσκονται ανάμεσα στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων.

Το μήκος του μοντέλου θα φτάνει τα 4,3 μέτρα, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει εκτός από Android Auto και Apple CarPlay και το Amazon Alexa, ενώ το αυτοκίνητο θα μπορεί να αναβαθμιστεί και μέσω Over-The-Air (OTA).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα